3 fokozatú elektromos radiátor- 2000W FEKETE (BB8961) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

3 fokozatú elektromos radiátor- 2000W FEKETE (BB8961) (BB)

3 fokozatú elektromos radiátor- 2000W FEKETE (BB8961) (BB)

Nettó ár: 11.803 /db
Bruttó ár: 14.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER509
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Az elektromos fűtőtest egy olyan eszköz, mely biztosítja a szoba megfelelő hőmérsékletét, így kellemessé teszi az ott eltöltött időt. A modern, design-orientált külső igazán különleges berendezési tárggyá teszi az eszközt. A fűtőtest működése igen halk, így akár a hálószobában vagy a gyermekszobában is elhelyezhető.

NAGY TELJESÍTMÉNY 2000 W – GYORS FŰTÉS – A nagy teljesítményű alumínium fűtőbordák gyors fűtést garantálnak, mely lehetővé teszi a közvetlen környezet hatékony fűtését.

FAGY ELLENI VÉDELEM – Ha a szoba hőmérséklete 5 ° C alá süllyed, a fagy elleni védelem mód automatikusan bekapcsol. A fűtésnek köszönhetően az üres, kevésbé használt szobákban, garázsokban, pincékben sem tesz kárt a fagyos időjárás.

24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ -Ennek segítségével az egész napra beprogramozhatja a fűtési módot és a nap közbeni igényeinek megfelelően módosíthatja azt.

TERMOSZTÁT – A fűtőtest termosztáttal van felszerelve, mely lehetővé teszi egy bizonyos hőfok megtartását alacsony energiafogyasztás mellett. Az eszköz belsejében a hőmérsékletet automatikusan szabályozza, amikor a fűtőtest eléri a kiválasztott hőfokot, csökkenti az energiafogyasztást és megtartja a meleget.

3 TELJESÍTMÉNYSZINT/TURBÓ VENTILÁTOR – Az eszköz 3 teljesítményfokozattal rendelkezik 750/1250/2000 W, így ön szükségleteinek megfelelően állíthatja azt be. Ezen kívül az eszköz turbó ventilátorral is fel van szerelve, mely biztosítja a gyors hőelosztást a szobában és hideg levegőt is biztosít.

TÚLHEVÜLÉS ELLENI VÉDELEM – Az eszköz túlhevülés elleni védelemmel van ellátva, ha a hőmérséklet túl magas, a fűtés automatikusan kikapcsol!

AZ ESZKÖZ STABILITÁSA -A stabil elhelyezés és kényelmes szállítás érdekében praktikus lábakkal illetve fogantyúkkal van felszerelve. A mellékelt használati útmutató tartalmaz minden szükséges információt a termékről.

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: