3 szintes, fából készült színes babaház (BB6858) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

3 szintes, fából készült színes babaház (BB6858) (BB)

3 szintes, fából készült színes babaház (BB6858) (BB)

Nettó ár: 21.252 /db
Bruttó ár: 26.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER266
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Minden kislány ilyen fából készült babaházról álmodik! A gyönyörű pasztellszínű falak, és a babaház tartozékai lenyűgöző látványt nyújtanak. A babaház ideális lakhely egy játékbaba család számára.

A ház 3 szintes, az emeleteket gyönyörű fehér lépcsők kötik össze. A babaház nagy ablakain keresztül sok fény áramlik be. A gyermek az ablakokon benézve különböző szögekből láthatja a babákat.

Földszint:

A földszinten található egy tágas konyha ebédlővel, valamint egy modern fürdőszoba.

Első emelet:

Az első emeleten egy nagy nappali található, ahol a babák pihenhetnek a TV előtt, vagy könyvet olvashatnak.

Második emelet:

A második emeleten egy hálószoba található egy kényelmes ággyal, valamint itt található egy szép terasz is, ahol a babák napozhatnak, vagy növényeket gondozhatnak.

A faház előtt egy gyönyörű kert található medencével és játszótérrel! A babaház erős fából készült, így rendkívül tartós. Minden eleme precízen kidolgozott, az elemek lekerekítettek és biztonságosak a gyermekek számára. A babaház magassága 86cm, így a gyermek kényelmes pozícióba tud helyezkedni játék közben.

A játék fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást. A kislányok nagyon szeretik átrendezni a babaházat, így különböző történeteket tudnak eljátszani. A lehetőségek száma szinte végtelen! A három szintes babaház kiváló ajándékötlet, ha kislányának örömet szeretne szerezni!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: