36 részes mágneses épület és jármű építő készlet kisautó alvázzal és színes geometrikus elemekkel (BBJ)

36 részes mágneses épület és jármű építő készlet kisautó alvázzal és színes geometrikus elemekkel (BBJ)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Szeretnéd, ha gyermeked fejlesztené a képzelőerejét és a logikai gondolkodását egy szórakoztató és kreatív játék segítségével?

Készlet: Elfogyott SKU: 1708

Leírás

Szeretnéd, ha gyermeked fejlesztené a képzelőerejét és a logikai gondolkodását egy szórakoztató és kreatív játék segítségével? Akkor ez a mágneses építőkészlet a tökéletes választás!

Ez a készlet különleges és izgalmas élményt nyújt a gyerekeknek. A mágneses építőelemek lehetővé teszik a gyermeked számára, hogy szabadon kísérletezzen és alkotó legyen. A játék serkenti a képzelőerőt és a logikus gondolkodást, miközben órákon át szórakoztatja a gyermeket.

A csomag tartalmazza a mágneses építőelemeket, amelyek könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők. A készlet rugalmas és sokoldalú, így a gyerekek szabadon kialakíthatnak és átalakíthatnak különféle formákat és szerkezeteket.

A termék jellemzői:

  • Mágneses technológia: Az építőelemek mágneses technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszedést. A mágnesek erőteljesek és biztonságosak, így a gyerekek könnyen kezelhetik és élvezhetik a játékot.
  • Kreatív építés: A mágneses építőkészlet lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy különféle formákat, szerkezeteket és tárgyakat hozzanak létre a saját képük szerint. Ez serkenti a kreativitást és az önkifejezést.
  • Fejleszti a kognitív képességeket: A játék segíti a gyerekeket a problémamegoldásban, a térbeli képességek fejlesztésében és a logikus gondolkodás kibontakoztatásában. Ezáltal segít a gyermek fejlődésében és tanulási képességeinek javításában.
  • Tartós anyagok: Az építőelemek a legmagasabb minőségű anyagokból készültek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A gyerekek biztonságosan használhatják és élvezhetik a játékot anélkül, hogy aggódniuk kéne a sérülések miatt.
  • Könnyű hordozhatóság: A mágneses építőkészlet kompakt méretű és könnyen hordozható.

Videó a termékről:

További információk

Tömeg 0,3 kg