3D evőeszköz alakú falióra (BB-7962 KF)

3D evőeszköz alakú falióra (BB-7962 KF)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

A termék remek ajándék lehet olyan személy számára, aki szeret főzni otthonában vagy egy profi séf számára is.

Készlet: Elfogyott SKU: 00667

Leírás

Személyre szabott óra, mely evőeszközöket jelenít meg – villák és kanalak találhatóak a számlapon és a hagyományos óramutatók helyett egy kés és egy villa – az óra ezek segítségével mutatja az órát és percet.
Egyedi megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek – a konyhában leginkább, ahol főzés közben fontos az időre figyelni, hogy ne égessük oda az ételt, a hagyományos órákkal szemben ez az óra tökéletesen illeszkedik a konyhába. A hátulján egy fogantyú található, az idő beállításához, és speciális füllel is rendelkezik a gyors és könnyű felhelyezés érdekében.

A termék remek ajándék lehet olyan személy számára, aki szeret főzni otthonában vagy egy profi séf számára is. Tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhába, bárba, étterembe, üzlethelyiségbe.

Főbb jellemzők:

HALK – az óra működése rendkívül halk, remek megoldás olyan személyek számára, akik nem szeretik az órára jellemző ketyegő hangot. Az óra energiatakarékos – egy elem nagyon hosszú ideig elegendő.

KRÓM – az óra króm színű, mely a modern és hagyományos berendezéshez is illeszkedik.

VILÁGOS – sötét színű számok jelennek meg a világos háttér előtt, ennek köszönhetően még nagyobb távolságból is könnyen olvashatók a számok. Az óra 3D hatású.

REMEK AJÁNDÉKÖTLET – a hagyományos óramutatókkal szemben ezen az órán kés és villa jelenik meg; a termék remek ajándék lehet olyan személy számára, aki szeret főzni otthonában vagy egy profi séf számára is. Tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhába, bárba, étterembe, üzlethelyiségbe.

Termékleírás:

  • Anyag: műanyag
  • Szín: króm
  • Teljes méret (hossz / szélesség / magasság): 38/38 / 4cm
  • Energiaellátás: 1x AA elem (a csomag nem tartalmazza)
  • Az óra átmérője: 14cm
  • Az óra súlya: 165g
  • Súly a csomagolással együtt: 330g

További információk

Tömeg 0,3 kg