90 darabos élelmiszer szett gyerekeknek

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

90 darabos élelmiszer szett gyerekeknek

90 darabos élelmiszer szett gyerekeknek

Nettó ár: 6.291 /db
Bruttó ár: 7.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER108
Bejelentkezés szükséges

Leírás

A készlet számos ételt tartalmaz, és ideális kiegészítője egy játékkonyhának vagy egy élelmiszerboltnak.

Egy igazi konyha elengedhetetlen kellékei az élelmiszerek. A műanyag élelmiszerek segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg az igazi élelmiszereket. A készletben rengeteg zöldség, és egyéb élelmiszer található. Kis játékkonyhák remek kiegészítője lehet. 3 éves kortól ajánljuk.

  • 90 elem – mini élelmiszerek (gyümölcs, zöldség, kenyér, fagylalt, péksütemény, hal, csirke stb.)

A színes termékek nagyszerű kiegészítői a kis szakácsoknak, akik szeretnek otthon főzni. A gyerekek szívesen vásárolnak, és bekukkantanak a felnőtt életébe, ez a készlet lehetővé teszi számukra, hogy ne kelljen elhagyniuk a házat egy kis bevásárláshoz. A termék kiváló ötlet szórakozáshoz, különösen zord időjárás esetén.

A készlet rendkívül “ízletes” és színes élelmiszer-utánzatok gyűjteményét tartalmazza. A készlet 90 elemből áll termékek nagy száma lehetővé teszi gyakorlati használatukat , érdekes vásárlást vagy ételkészítést tesz lehetővé. Az elemek kicsik és kevés helyet foglalnak el , így könnyen tárolhatóak. A szett könnyű és praktikus , ami megkönnyíti a gyermek számára, hogy magával vigye óvodába, barátjához, kertbe vagy utazás alkalmával.

Az ételkészlet a mindennapi élet ízletes darabjait tartalmazza, ez a szupermarketben vagy a konyhában található valódi termékek utánzatainak színes keveréke.

Az élethű megjelenésű miniatúrák precízen készülnek, az élénk és gazdag színek pozitívan befolyásolják a teljes képet. Minden termék kicsi és rendkívül könnyű, könnyen tárolható  akár az óvodában is. .

Élelmiszer csomag nemcsak érdekes időtöltést tesz lehetővé, hanem pozitívan befolyásolja a gyermekek szellemi fejlődését. A kis készlettel  elősegítik a csoportos játékot, az együttműködési és integrációs készségek fejlesztését. Ezenkívül segíti a zöldségfajták  megismerését.

Ez a 90 db-os étkészletünk tökéletes ajándék, mind a lányok, mind a fiúk számára.

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: