Aranyos plüss liba – pihe-puha tapintású, fehér játék liba – 70 cm (BBJ)

Aranyos plüss liba – pihe-puha tapintású, fehér játék liba – 70 cm (BBJ)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Legyen ez a plüss liba gyermeke legjobb barátja a mindennapokban!

Készlet: Elfogyott SKU: 3142

Leírás

Szeretnénk bemutatni Önnek az aranyos és puha tapintású plüss libát, mely a gyermekek örömét szolgálja! Ebben a leírásban megosztjuk a termék részletes specifikációit és számos előnyét, hogy meggyőzzük Önt arról, hogy érdemes beszerezni ezt a különleges játékot.

Az érzelmi fejlődés terén a plüss játékok segítik a gyerekeket az érzelmi kifejezésben és az empátia kialakításában. Gyermekének lehetősége nyílik egy személyes kapcsolat kialakítására a libával, és megtapasztalhatja a szeretet és az ölelés fontosságát. Az aranyos liba segíthet a kisgyermekeknek megtanulni kezelni az érzelmeiket és kifejezni azokat a plüss játék segítségével.

A liba jelenléte a gyermek számára biztonságérzetet nyújthat. A liba otthonos és barátságos megjelenése révén a gyermek megnyugvást és kényelmet érez, különösen az esti altatás során. A plüss játék a gyermekek számára egy olyan tárgy, amire mindig számíthatnak.

A termék jellemzői:

  • Anyaga: magas minőségű plüss
  • Mérete: 70 cm
  • Szín: Fehér, sárga
  • Könnyű és puha, ideális gyerekek számára

Előnyök:

  1. Aranyos és barátságos megjelenés: Ez a plüss liba elbűvölő és barátságos megjelenésű, ami minden gyermek szívét elvarázsolja. A puha, fehér plüss és a vidám sárga csőr gyermeke számára gyorsan kedvenc játékká válhat.
  2. Puha tapintás: A liba rendkívül puha tapintású, így ideális pelusnak a kicsiknek vagy egy kedves alvótársnak az éjszakai altatáshoz. A magas minőségű plüss anyag gondoskodik arról, hogy a gyermek könnyedén megszeresse ezt a kedves játékot.
  3. Kiváló minőség: A játék liba kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja tartósságát és hosszú élettartamát. Akár hegyeket, akár párnacsatákat tartanak vele, a liba hosszú időn keresztül kitart.
  4. Szórakoztató és tanulságos: A plüss játékok segíthetnek a gyermekeknek az érzelmi fejlődésben és a szociális készségek fejlesztésében. A liba körülbelül 70 cm hosszú, tehát tökéletes az ölelgetéshez és csevegéshez egyaránt.
  5. Ajándéknak is kiváló: Az aranyos plüss liba tökéletes ajándék lehet születésnapokra, karácsonyra, vagy csak úgy, hogy kifejezze a szeretetet és az érzelmeit valaki iránt.

Miért válassza ezt a plüss libát?

A plüss liba nem csupán egy játék, hanem egy hűséges társ a gyermek számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, biztonságos és szórakoztató. Segíti a gyermeke érzelmi fejlődését és komfortérzetét biztosítja alvás közben is. A fehér és sárga színek kombinációja még vonzóbbá teszi, és garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

Ne habozzon tovább, szerezze be ezt az aranyos plüss libát, és hozza meg a gyermek életébe az örömöt és vidámságot! Legyen ez a plüss liba gyermeke legjobb barátja a mindennapokban!

Illusztrációs videók:
(a termék több méretben létezik, az általunk feladásra kerülő liba 70 cm)

További információk

Tömeg 0,3 kg