USB asztali ventilátor

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

USB asztali ventilátor

USB asztali ventilátor

Nettó ár: 1.220 /db
Bruttó ár: 1.550 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER494
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Kiváló USB ventilátor, mely lábakon áll. Nélkülözhetetlen az otthonában, az irodában és még az autóban is. Nagyon könnyen használható USB kapcsolaton keresztül –lehűtheti magát miközben a számítógépén dolgozik, vagy akár vezetés közben is (csak dugja be a ventilátort például egy adóállomásba vagy adapterbe, mely a cigarettatöltőhöz csatlakozik). A ventilátor egymástól távol álló lábai stabilitást és kényelmet biztosítanak. A ventilátor 4 piros LED-del rendelkezik, melyek jelzik a működést (a LED-ek a fejrészen és a lapátokon találhatóak). A lapátok szélesek, így a ventilátor nagyon hatékony – tökéletesen hűt és megfelelő levegőkeringést biztosít. A ventilátor 360 fokban elforgatható! Ez maximális kényelmet biztosít! A ventilátor működése halk, nagyon hatékony, a lapátok forgása megkönnyebbülést és felfrissülést biztosít a kánikulai napokon.

Nem szükséges más eszközök alkalmazása – csak helyezze az asztalra, tűzze az autó fejtámlájára, helyezze el a műszerfalon stb. az öntapadós lábak segítségével. Kétoldalú fóliával van ellátva, így akár fejjel lefelé is elhelyezhető!

Nélkülözhetetlen a kánikulai napokon – csatlakoztassa egy USB porthoz és fordítsa el a ventilátor hátoldalán található kapcsolót és máris érezheti a kellemesen hűs levegőt. A ventilátor egy 0/1-es kapcsolóval van ellátva, így Önnek nincs szüksége arra, hogy eltávolítsa a kábelt az USB portból az eszköz kikapcsolásához.
A ventilátor 360 fokban elforgatható – állítsa az Önnek megfelelő pozícióba a ventilátort és élvezze a hűs levegőt!
Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre

Főbb jellemzők:

  • Beépített kapcsoló:1
  • A ventilátor átmérője: 13cm
  • Elforgatás lehetősége: 360 fokban
  • Erő_ 2,5W (+/- 0,25W)
  • Feszültség: 5V
  • Súly: 185g
  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: