Játék bevásárlókocsi kiegészítőkkel gyermekek számára (BB6107) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Játék bevásárlókocsi kiegészítőkkel gyermekek számára (BB6107) (BB)

Játék bevásárlókocsi kiegészítőkkel gyermekek számára (BB6107) (BB)

Nettó ár: 3.142 /db
Bruttó ár: 3.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER157
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Praktikus bevásárlókocsi színes élelmiszerekkel. Remek ajándékötlet kis séfek számára, akik szeretnek bevásárlást, vagy főzős játékot játszani. A gyermekek szeretik a bevásárlást, és közben megfigyelik a felnőtteket. A játék során a kicsik hol az eladó, hol pedig a vásárló szerepét alakíthatják. Ezáltal a játéknak oktatási funkciója is van. Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, csapatmunkára tanít és fejleszti a társas készségeket. A készlettel a gyermek egyedül is játszhat, de a családját, vagy a barátait is bevonhatja a mókába.

A játék segítségével a gyermek megtanulja az élelmiszerek neveit, színeit és formáit, emellett a számolás alapjait is. A kényelmes, mini bevásárlókosár fogantyúval van ellátva. A gyermek különböző dolgokat vásárolhat a szobájában kialakított boltban. A készletben található 16 precízen kivitelezett élelmiszer (zöldségek és gyümölcsök), valamint egy kulcs a csavarokhoz.

Az elemek kis méretűek, kevés helyet foglalnak, így könnyen tárolhatóak. A készlet könnyű és kényelmes, a gyermek magával viheti az óvodába, a kertbe, vagy egy barátjához. A termék otthoni használatra ajánlott, ugyanakkor jó szolgálatot tehet óvodákban, valamint oktatási központokban is. A készlet ideális ajándék lehet lányok és fiúk számára egyaránt!

Mérete: 31X16X30cm

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: