BIG BUY irodai forgószék – (BB8986) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

BIG BUY irodai forgószék – (BB8986) (BB)

BIG BUY irodai forgószék – (BB8986) (BB)

Nettó ár: 11.803 /db
Bruttó ár: 14.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER483
Bejelentkezés szükséges

Leírás

GUMIKEREKEK– a gumikerekek nem karcolják össze a padlót, és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes. Az ötküllős, dupla kerekekkel ellátott alap stabil mozgást biztosít.

SZELLŐZÉS – az ergonomikus háttámla és a széles ülés, mely mikrorácsokból készült, kényelmet nyújt még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. Ezen kívül egy olyan szalagot is használtunk a gyártás során, mely pozitív hatást gyakorol az ágyékcsigolyára. A háló a nyújtással és szakadással szemben ellenálló, így Ön garantáltan hosszú éveken keresztül használhatja az eszközt.

ÁLLÍTHATÓ – a szék egyéni igényekhez igazítható, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmesen használható; magassága állítható. Ezen kívül a TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során (egy adott pozícióban lezárható).

GYORS ÉS EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS – a szék összeszerelésének teljes folyamata gyors, egyszerű és kellemes. A folyamat maximum 10 percig tart.

Az irodai szék tökéletesen alkalmazkodik az ülő testtartáshoz. Az ergonomikus háttámla és a széles ülés, mely mikrorácsokból készült, kényelmet biztosít még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. Ezen kívül egy olyan szalagot is használtunk a gyártás során, mely pozitív hatást gyakorol az ágyékcsigolyára. A háló a nyújtással és szakadással szemben ellenálló, így Ön garantáltan hosszú éveken keresztül használhatja az eszközt. A TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során.

A megfelelő testtartás megelőzi a fáradtságot és a nem megfelelő testtartás okozta izomfájdalmat is. 5-ágú alap – a kereszt a dupla kerekekkel könnyen forog, és stabil mozgást biztosít. A szék gumikerekekkel van ellátva, melyek nem karcolják meg a padlót és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes.
A gázzal működő lengéscsillapítónak köszönhetően a szék magassága problémamentesen állítható – Ön tökéletesen a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a szék magasságát. A szék összeszerelése egyszerű, körülbelül 5-10 percig tart, és a művelethez nincs szükség további szerszámok használatára.

Főbb jellemzők:

  • A szék színe: fekete
  • Anyaga: nejlonháló
  • Kerekek: gumi
  • Mechanizmus: emelőkar (pillangó)
  • Méret (hossz / szélesség/ magasság): 43/61 / 97cm
  • Ülésmagasság állítása: 40-52cm
  • Maximális terhelhetőség 100kg-ig
  • A szék súlya: 9kg
  • Súly a csomagolással együtt: 10.3kg

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: