Color magnet színfogó kendő – 12 darabos csomag (BBKM)

Color magnet színfogó kendő – 12 darabos csomag (BBKM)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza.

Készlet: Elfogyott SKU: 20789

Leírás

Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek. A kendő illatanyaggal átitatott, alkalmas szárítógépben való használatra is. A kendő egyszer használatos, és minden hőfokon hatásos.

A termék jellemzői:

  • Megelőzi a mosási baleseteket: innovatív technológiájának köszönhetően mágnesként vonzza magához a mosás során kioldódó színeket és szennyeződéseket, így védve ruháit az elszíneződéstől. A bizonyíték a kendőn látható!
  • Együtt moshatja a különböző színű ruháit: védelmet nyújt színösszefolyás esetén, így lehetővé teszi a vegyes mosásokat, amellyel pénzt, időt, vizet és energiát takaríthat meg.
  • Óvja a ruhák színét: a mosás során szabad szemmel nem látható színek kioldódhatnak és lerakódhatnak a ruháin, vékony réteget képezve az anyagon. A Színfogó magába gyűjti a vízben lévő színeket mielőtt még azok lerakódhatnának, ezzel védve a ruhái eredeti színét.
  • Védi a ruhákat az elszürküléstől: megelőzi a szennyeződések és a kosz lerakódását a ruhákon, ezáltal megóvja őket az elszürküléstől, hogy ruhái ragyogóan tiszták legyenek.

További információk

Tömeg 0,3 kg