Crazy Claw “kifogós” karnevál társasjáték

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Crazy Claw “kifogós” karnevál társasjáték

Crazy Claw “kifogós” karnevál társasjáték

Nettó ár: 5.425 /db
Bruttó ár: 6.890 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER465
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Crazy Claw…talán a játék neve egyelőre még nem ismerős, de egy biztos: Nem az unalmas társasjátékok közé tartozik! Végre itt egy szórakoztató, de figyelmet is igénylő játék, melyben ha nem vagy elég szemfüles, könnyen megkaparintják előled azokat a labdákat, amiket neked is össze kéne gyűjtened.

A játék dobozában lesz majd egy rajz is ami segítségül szolgál az építésben. Ne aggódj, nem lesz nehéz, de ha szükséges, kérd egy felnőtt segítségét. Amikor elkészült a játék alapja, a dobozban található matricákkal kedvünkre díszíthetjük, ahogy nekünk szimpatikus.

Jöjjenek a színes labdák!

Összesen 12 db (4szín) lesz majd a csomagban. Aztán a labdákba passzoló 6 féle ábrával ellátott korongok is itt vannak, mindegyikből 2-2 db-ot találsz. Nincs más hátra, ezeket a korongokat helyezzük a labdákba. Könnyen szétpattinthatóak a színes golyók, így igazán egyszerű dolgunk lesz. Ha ezzel megvagyunk, helyezzük őket az átlátszó falakból álló dobozba és indulhat a játék!

A társasunk tartalmaz 4 gyűjtőkártyát, melyek mindegyikén 3 különböző ábrát fogsz találni. Minden játékos kap egy ilyen kártyát és itt már nem lesz nehéz kitalálni, hogy a kihalászott golyókban található korongokból kell összegyűjtened a gyűjtőkártyádon található ábráknak megfelelő korongokat. De légy résen, mert lesz olyan korong is, amire a játéktársaidnak is szüksége lesz majd, nem csak neked, így jó lesz odafigyelni!

A kézzel mozgatható markoló segítségével, amit szintén tartalmaz ez a szuper játék, próbálj ügyeskedni és kifogni a labdát. Nehezítésként játékostársaid a vitrin alján található piros talpakat mozgatva azon lesznek,hogy semmiképp ne érd el a kiszemelt golyót, de ha ügyes vagy sikerrel jársz majd! Ha sikerült, vedd ki a korongot a labdából. Ha a számodra gyűjtendő mintázatú korong található a színes műanyag golyóban,vedd ki és a már üres labdácska mehet vissza a többi közé. Ha nem a megfelelő akadt a “karmaid” közé akkor se csüggedj! Lesz még bőven esélyed a “horgászatra”.

És, hogy ki lesz a nyertes?

Hát persze, hogy az aki minél előbb összegyűjti a gyűjtőkártyán szereplő ábrákhoz tartozó mindhárom korongot.

A csomag tartalma:

  • 4 db (műanyag) átlátszó üveg
  • 4 db üveg tartó
  • 1 db markoló
  • 12 színes labda (3db lila, 3db sárga, 3db zöld, 3db piros)
  • 12 db korong
  • 4 db gyűjtőkártya
  • 2 db matrica ív

Játékosok száma: 2, 3 vagy 4 fő

Ajánlott életkor: 5 év felett.

 

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: