Csavarbehajtó bitfej készlet 3 db-os 1/4 “3/8″ 1/2 ” méretű (BB5763) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Csavarbehajtó bitfej készlet 3 db-os 1/4 “3/8″ 1/2 ” méretű (BB5763) (BB)

Csavarbehajtó bitfej készlet 3 db-os 1/4 “3/8″ 1/2 ” méretű (BB5763) (BB)

Nettó ár: 472 /db
Bruttó ár: 600 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER456
Bejelentkezés szükséges

Leírás

A leggyakrabban használt méretben kapható csavarbehajtó készlet nélkülözhetetlen kiegészítője a barkácsoláshoz használt szerszámkészletnek, valamint a professzionális csavarhúzóknak is. Akár esetenként, akár mindennap használja, a megfelelő adapter nélkül a különböző foglalatok nem, vagy csak korlátozott mértékben használhatóak.

A készletben 3 db kiváló minőségű hatszögletű fejjel rendelkező adaptert talál, a méreteik 1/4, 3/8 és1/2 col. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbb forgalomban lévő foglalattal használni tudja, akár a kis-, akár a nagyméretű szerszámdobozzal együtt. Az adapterek kiváló minőségű acélból készültek és ezüstszínűre festették őket, ennek köszönhetően erősek és tartósak. Az adapterek mágnesesek és biztosan és erősen tartják a bit aljzatokat, melyhez a süllyesztett biztonsági golyó további támogatást nyújt.

Készletünk többféle munka során használható, az adapterek megfelelőek fúrókhoz és akkumulátoros csavarhúzókhoz is. A készletet privát és professzionális felhasználók egyaránt használhatják. Egy megfelelő mágneses bit adapter készlet nem hiányozhat a szerszámos dobozából, így mindig kéznél lesz a megfelelő szerszám, és Ön megfelelően felkészült lesz a munka elvégzésére.

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: