Elektromos szintetizátor 54 billentyűvel és mikrofonnal (BB8238) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Elektromos szintetizátor 54 billentyűvel és mikrofonnal (BB8238) (BB)

Elektromos szintetizátor 54 billentyűvel és mikrofonnal (BB8238) (BB)

Nettó ár: 9.843 /db
Bruttó ár: 12.500 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER160
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Kiváló játék és tanulóeszköz ez a multifunkciós elektromos zongora, amely a legkisebbek arcára is mosolyt csal. A zongorán nem kevesebb, mint 54 billentyű és funkciógomb található, amivel akár professzionális zenét is lehet szerezni, emellett mikrofon is tartozik a készlethez, mellyel a játék felhasználhatósága még szerteágazóbb lehet.
A zongorán történő játszás során a gyermek játszhatja a saját dallamait, választhat akár 10 előre beállított dallam közül, 8 féle különböző egyéb hangszer hangját is hozzáteheti és változtathatja azok hangerejét.

A zongorának van egy kottatartó állványa is, amely igen hasznos, ha a gyermek a tanulás során kottát is használna, de elhelyezhetünk rajta akár egy tabletet is, amelyen egy megfelelő alkalmazással szintén taníthatjuk a gyermekünket zongorázni. És ez még nem minden, hiszen a zongorához tartozó és az abba bedugható mikrofonnak hála, a kis zeneszerző nem csak a saját zenéjét alkothatja meg, de énekelhet is rá, majd a teljes előadást felveheti és visszajátszhatja, valamint arra is lehetőség van, hogy a telefon csatlakoztatásával a kedvenc zenéire is játszhasson.

A zongora előnyei közé tartozik, hogy növeli a zene iránti szenvedélyt, kifejleszti a zenei képességeket és a ritmusérzéket. A sokféle funkciónak köszönhetően a kreatív játék valódi tehetséget építhet fel, a mikrofon használata, a saját szerzemények felvételi lehetősége pedig bátorságot és önbizalmat ad a gyermeknek. Ha az eszközt nem használjuk, 1 perc inaktivitás után alvó üzemmódba kapcsol, ezzel kímélve az elemeket és növelve azok élettartamát (használható hálózati csatlakozóval is). gEz a játékzongora remek alternatíva a sokkal nagyobb és professzionális, ezáltal jóval drágább elektromos zongorákkal szemben, hiszen gyerekek számára is remek ajándék.

Főbb jellemzők:
• 8 éves kor felett ajánlott
• 54 gombos
100 különféle hangszín
• 32 tempófokozat
• 3 hangeffekt
• 10 sztereó sáv
• 8 dobhang
hangerőszabályzó
• alvó mód 1 perc után
• áramforrás: 6x AA elem (nem tartozék) vagy hálózatról (tartozék csatlakozóval)
• méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 70,5x23x22 cm
• súly: 2,5 kg (csomagolással együtt)

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: