Fa játékkamion tanulójáték gyermekeknek (BB6580) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Fa játékkamion tanulójáték gyermekeknek (BB6580) (BB)

Fa játékkamion tanulójáték gyermekeknek (BB6580) (BB)

Nettó ár: 2.520 /db
Bruttó ár: 3.200 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER139
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Ezzel az oktatójátékkal a gyermekek szórakozva tanulnak. A fából készült kamion a remek időtöltés mellett segíti a gyermek motorikus készségeinek fejlődését. Jó hatással van a vizualizáció és a memória fejlődésére is.

A készlet rendkívül mutatós. Az élénk színek felkeltik a gyermek figyelmét és játékra ösztönzik. A fa természetes anyag, ezért sokkal egészségesebb és környezetbarátabb mint a műanyag.

A fa elemek precízen kidolgozottak, széleik lekerekítettek, így teljesen biztonságosak a gyermek számára.

A készletben található egy kamion, 4 színes, fából készült labda, amiket a gyermek a kamionba kalapálhat a megfelelő színnel jelzett lyukakon keresztül. A fából készült csavarhúzó segítségével a csavarok be- és kicsavarhatóak. A változatos elemek és funkciók még érdekesebbé teszik a játékot.

A játék nagymértékben fejleszti a gyermek kreativitását, képzelőerejét és kézügyességét. A gyermek játszhat a kamionnal egyedül, a szüleivel, vagy barátaival. Más gyermekekkel együtt játszva fejlődnek a társas készségek is.

A kamion könnyű, kis méretű, ezért a gyermek magával viheti a nyaralásra, a kertbe, vagy az óvodába is. A kamion otthoni használatra készült, de jó szolgálatot tehet az óvodában, vagy oktatási intézményekben is.

A fából készült kamion tökéletes ajándék minden alkalomra!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: