Fa kalapács, kalapálható paddal – tanulójáték (BB7708) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Fa kalapács, kalapálható paddal – tanulójáték (BB7708) (BB)

Fa kalapács, kalapálható paddal – tanulójáték (BB7708) (BB)

Nettó ár: 1.142 /db
Bruttó ár: 1.450 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER340
Bejelentkezés szükséges

Leírás

A fából készült kalapács a kis ezermesterek kedvence. A gyermekek megfigyelés útján tanulnak, és a látottakat örömmel utánozzák. Erre a célra megfelelő ez a tanulójáték, amin az édesapjától, vagy egy szakembertől ellesett kalapálást kipróbálhatja, és gyakorolhatja a gyermek.

Játék közben fejlődik a képzelőerő és a vizuális-motorikus koordináció is. A játék hosszú időre lefoglalja a gyermeket. A kalapálás közben fejlődik a kézügyessége, továbbá megtanulja a színek és formák neveit is.

A készlet elemei fából készültek, gondosan csiszoltak, élei lekerekítettek, így garantált a gyermek biztonsága. A fa természetes anyag, ezért sokkal környezetbarátabb és egészségesebb, mint a műanyag. A játék könnyű és kis méretű, épp ezért tárolása és szállítása rendkívül egyszerű.

Az esztétikus megjelenésű színes kalapálópad 6db játékszög kalapálását teszi lehetővé. A játékkalapács segítségével a tanulójáték használható a kertben, a teraszon, homokban, vagy fűben. A játék otthoni használatra ajánlott, de jó szolgálatot tehet óvodákban, vagy oktatási központokban is.

Kiváló ajándékötlet karácsonyra, születésnapra, vagy egyéb alkalmakra!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: