Fakockákból álló foglalkoztató játék kisbabáknak, 8 az 1-ben (BB7711) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Fakockákból álló foglalkoztató játék kisbabáknak, 8 az 1-ben (BB7711) (BB)

Fakockákból álló foglalkoztató játék kisbabáknak, 8 az 1-ben (BB7711) (BB)

Nettó ár: 7.323 /db
Bruttó ár: 9.300 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER268
Bejelentkezés szükséges

Leírás

A fából készült tanulókocka egy fejlesztőjáték, amelyet minden kisgyermek imádni fog! A kiváló szórakozás mellett, a gyermek játszva tanulhat. Az interaktív fakocka színpompás, élénk színei stimulálják a kisgyermek képzelőerejét és kreativitását. A mozgó elemek irányítása fejleszti a kézügyességet, a szem-kéz koordináció fejlődését. Az interaktív tanulókocka ideális választás abban az esetben, ha a gyermek egyedül játszik, de akár a szülők is bekapcsolódhatnak a játékba.

A készletben 6 érdekes funkciós fal található, különböző megoldandó feladatokkal. A tanulókockán többek között forgó elemek találhatóak számokkal és angol nevekkel, melyek alapján meg kell találni a megfelelő figura képét. Továbbá a játék része egy óra, egy szortírozó fakockákkal, egy labirintus állatokkal, egy számológép, és forgó csillagok is. A játék tetején egy motoros hurok található, amely levehető, és külön is lehet játszani vele. A tábla alsó részén kínai szavak találhatóak (a játék része egy dobókocka is, figurákkal.) A termék kiváló minőségű fából készült, használata biztonságos, környezetbarát festék felhasználásával készült.

A fakocka nem tartalmaz éles részeket és széleket, így a gyermek biztonságosan játszhat vele. Tökéletes ajándék kisbabák számára!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: