Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett

Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett

Nettó ár: 1.567 /db
Bruttó ár: 1.990 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER355
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Készlet karkötő készítéshez – Ez az egyedi készlet biztosan kielégíti minden ékszerkedvelő kislány igényeit. A készlet sok mesésen színezett gyöngyöt tartalmaz, különböző színben és formában. Ennek köszönhetően a gyermek saját kezűleg elkészítheti karkötőjét, amit odaadhat egy hozzá közelálló személynek, vagy viselheti ő maga.

Tudomány és móka – A gyöngyökkel való játéknak pozitív hatása van a gyermek fejlődésére, formálja a művészi készségeit és fejleszti a képzelőerőjét, amíg edzi koncentrációs készségeit. Emellett fejleszti a kézügyességét és kreativitását. Ha pedig a barátaival használja termékünket megtanítja az együttműködésre, fejleszti a szociális és integrációs képességeit.

Hordozható – A készlet könnyű és kézbe fogható, ami egyszerűvé teszi a gyermek számára, hogy magával vigye az óvodába, egy barátjához vagy a kertbe. A készletnek kicsik a méretei, kis helyet foglal, így tárolása nagyon egyszerű.

Rendszerezett – A csomag felépítése rendszerezett, ami lehetővé teszi a készlet kis részeinek biztonságos tárolását. Ennek a felépítésnek köszönhetően a gyöngyök színek szerint vannak válogatva, így nem kell kiönteni, például a padlóra, használat közben.

A különböző gyöngyökből álló ékszerkészítő készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy mesésen színes karkötőket készítsen, egyedi formákkal és motívumokkal. A készlet 11 különböző gyöngyöt tartalmaz, nagyobbakat és kisebbeket egyaránt, különböző alakokban. A karkötő vagy nyaklánc elkészítéshez fűzd fel a tetszőleges gyöngyöket a csomagba tartozó zsinórra és kösd meg. A készlet minden részletre kitérő figyelemmel lett készítve, ennek köszönhetően egyedi a megjelenése.

Főbb jellemzők:

  • Méretek (hossz / szélesség / magasság): 2,5 / 27 / 15cm;
  • A készlet súlya: 0,15 kg

 

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: