HEPA mosható hengeres szűrő – porszívóhoz – 20-40 L, 18 x 14 cm (BB-10372) (KF)

HEPA mosható hengeres szűrő – porszívóhoz – 20-40 L, 18 x 14 cm (BB-10372) (KF)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

A HEPA szűrő egy praktikus és hasznos termék, amelyet kétségtelenül érdemes a készülékben tartani. 

Készlet: Elfogyott SKU: 09214

Leírás

A szűrő szerkezete lehetővé teszi a baktériumok szaporodásának szabályozását, és erős baktericid (baktériumölő) tulajdonságokkal rendelkezik. Speciális szűrőpapírral rendelkezik, amely 99,9%-ig gátolja az olyan baktériumok szaporodását, mint: staphylococcus aureus, vastagbélbacillusok, tüdőgyulladás bacilusok. Erős papírból készült, amely hatékonyan megszűri a vízből az összes szennyeződést.
Folyó vízzel könnyedén tisztítható, erősebb szennyeződések esetén a szűrő cseréje kb. 2 hetente javasolt.
Egyszerűen telepíthető: a szivattyú áramellátásról való leválasztása után csak le kell csavarni a fedelet, eltávolítani a tömítést és behelyezni a szűrőt. A HEPA szűrő passzol a kínálatunkban szereplő ipari porszívókhoz – 20-40 L-es és egyéb kompatibilis készülékekhez.

Leírás:

  • fehér szín
  • Anyaga: HEPA, fém, PP
  • méretek (szélesség / magasság): 18 x 14,5 cm
  • súlya csomagolással együtt: 0,25 kg

A HEPA szűrő egy praktikus és hasznos termék, amelyet kétségtelenül érdemes a készülékben tartani. Egyre népszerűbb, a modern és jó minőségű ipari és háztartási porszívók használatához.

A rend fenntartása otthon, az irodában vagy egy másik helyiségben nemcsak a kényelem, hanem a lakótársak, alkalmazottak és ügyfelek biztonságának garanciája is. A felgyülemlett por, szőr, különféle szennyeződések és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítása nemcsak a rend és az esztétikai érték megőrzése, hanem higiéniai és egészségügyi okokból is fontos.

Gondoskodjon a megfelelő, jobb minőségű levegőszűrésről. Megakadályozza a finom por kifújását, fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt, emellett védi a készülék motorját a sérülésektől, ami meghosszabbítja a készülék hatékony működését. A szűrő könnyen eltávolítható. Gyorsan és egyszerűen eltávolítható és mosható, ami lehetővé teszi többszöri használatát. A termék minden bizonnyal sokáig fog szolgálni, biztosítva az elégedettséget és garantálva a kényelmes használatot. Ideális allergiában szenvedők számára. Óvodákban, kórházakban és idősotthonokban, valamint otthonokban, irodákban, üzletekben, szállodákban, gyártócsarnokokban, műhelyekben és sok más használható.

További információk

Tömeg 0,3 kg