Hordozható Bluetooth-os multimédia lejátszó MP3 USB FM rádió TF CH-M86

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Hordozható Bluetooth-os multimédia lejátszó MP3 USB FM rádió TF CH-M86

Hordozható Bluetooth-os multimédia lejátszó MP3 USB FM rádió TF CH-M86

Nettó ár: 4.200 /db
Bruttó ár: 5.334 Ft /db

In stock
Cikkszám: NETNAGYKER307
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Hordozható multimédia lejátszó. MP3 lejátszás, beépített FM rádió. Tökéletes hangzással ,és váltakozó LED világítással. Bluetooth-on keresztül vezeték nélkül csatlakoztathatja a telefonhoz, számítógéphez, vagy a tablethez. A készülék TF kártya kezelésére is alkalmas. Működtethető  a beépített akkumulátorról,vagy hálózatról. ( A hálózati töltéshez szükséges kábelt a csomag tartalmazza). Szabványos USB, AUX, DC5V, TF kártya fogadó hely (TF kártya nem tartozék)

Csatlakoztatás bluetooth-hoz:

Kapcsolja be a multimédia lejátszót. Nyomja meg az ‘M’ gombot, hogy módot váltson a készülék. Kapcsolja be mobiltelefonján a Bluetooth funkciót. Az elérhető eszközök közül válassza ki a hangszórót, majd csatlakozzon rá. Sikeres kapcsolódás esetén a kihangosító készülék rövid csengés hangjelzést ad, innentől a zenelejátszás és a hívásfogadás is ezen keresztül hallható. A lejátszó paneljén található gombok vagy a mobilja segítségével a zeneszámokat indíthatja, megállíthatja vagy lépteheti.

AUX-IN:  Csatlakoztasson  egy audio kábelt  (nem tartozék) az AUX bemenethez és nyomja meg az ‘M’ gombot, hogy a készülék módot váltson.

USB/TF kártya: Nyomja meg az ‘M’ gombot, hogy a készülék módot váltson. Csatlakoztassa az eszközöket a megfelelő USB vagy TF csatlakozón keresztül, és a lejátszó automatikusan olvassa a zenei formátumokat. A zeneszámléptetés, hangerő stb. műveletekhez használja a lejátszó paneljét.

FM rádió: Nyomja meg az ‘M’ gombot, hogy a készülék módot váltson. Nyomja meg hosszan a play gombot, hogy a lejátszó automatikusan elindítsa a frekvenciakeresést, és a talált állomásokat elmentse a memóriába. Ez a folyamat eltarthat pár percig, ne szakítsa meg! A mentés után, a navigációs panelen a jobbra vagy balra nyilakkal tudja váltogatni az egyes állomásokat. Egy audiokábel  AUX  portba  csatlakoztatásával tisztább hangminőség érhető el, mivel az antennaként funkcionál.

Műszaki adatok:

  • Funkciók: Bluetooth / TF / USB / FM rádió / AUX
  • Beépített, újratölthető akkumulátor
  • Hangszóró teljesítmény: 10 W
  • Bluetooth működési távolság: maximum 10m
  • FM: 87-108MHz
  • Méretei: 245 x75 x70mm

A csomag tartalma: 

  • 1 x hordozható multimédia lejátszó
  • 1 x USB töltő és adatkábel
  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre

 

 

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: