JYW-1226 éjszakai távcső beépített lámpával – gyermek méret

JYW-1226 éjszakai távcső beépített lámpával – gyermek méret

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Szerezd be most, és nyiss egy ablakot a természet kifogyhatatlan csodái felé!

Készlet: Elfogyott SKU: 2238

Leírás

Elhoztunk számotokra egy fantasztikus távcsövet, mely négyszeres nagyítással rendelkezik, és éjjellátó funkcióval is fel van szerelve. Ezt az eszközt úgy terveztük, hogy mindenkit lenyűgözzen, legyen szó természetjárásról, madarászatról, vagy éppen kempingezésről. Engedd meg, hogy elmeséljem, miért érdemes ezt a kiváló távcsövet beszerezni!

Specifikációk és Előnyök:

  1. Kiváló Minőség és Könnyű Hordozhatóság: Ez a távcső mindössze 180 gramm, könnyedén magaddal viheted bárhova. A könnyű súlynak köszönhetően nem jelent terhet a hosszabb kirándulások vagy szabadtéri tevékenységek során.
  2. Éjjellátó Funkció: Az éjjellátó LED funkcióval még a sötétben is könnyedén megfigyelheted a környezeted. Ezzel a távcsővel új dimenzióba emelheted a csillagászatot vagy éppen az éjszakai állatok megfigyelését.
  3. Egyszerű Fókuszálás: Az élesség beállítása manuálisan történik, így mindig a legjobb fókuszt érheted el. Különösen gyermekek számára terveztük, ahol a két lencse közötti távolság ideális, mindössze 6,3 cm.
  4. Praktikus Méretek: A távcső mérete 11,8 x 11 x 5,8 cm, így könnyen elfér a hátizsákodban vagy akár a zsebedben. Kompakt és praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy mindig nálad legyen, amikor szükséged van rá.
  5. Energiahatékony Tápellátás: A távcső két darab AAA elemmel működik, melyeket saját magadnak kell beszerezni. Az energiatakarékos kialakításnak köszönhetően hosszú ideig élvezheted az éjjellátó funkciót.
  6. Kiváló Optika: Az objektív átmérője 30 mm, és a maximális négyszeres nagyításnak köszönhetően részletes és tiszta képeket kapsz, amikor csak szükséged van rá.

Ez a távcső nem csupán egy eszköz, hanem egy kapu a természet és az éjszaka varázslatos világába. Legyen szó távoli hegyekről, csillagokról vagy rejtélyes éjszakai élőlényekről, ez a távcső segítségével mindezt közelebbről megfigyelheted. Szerezd be most, és nyiss egy ablakot a természet kifogyhatatlan csodái felé!

További információk

Tömeg 0,2 kg