Készségfejlesztő játék laptop kislányoknak – mozgó képernyővel, zenével és fényhatásokkal (BBJ)

Készségfejlesztő játék laptop kislányoknak – mozgó képernyővel, zenével és fényhatásokkal (BBJ)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Szerezze be most, és nyissa meg a gyermek fejlődésének kapuját!

Készlet: Elfogyott SKU: 2239

Leírás

Üdvözöljük azokat a szülőket, akik gyermekeik számára keresik a tökéletes kombinációt a tanulás és szórakozás között! Bemutatjuk Önöknek a Játék Oktató Laptopot gyerekeknek – rózsaszín változatát, mely nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy tanulást ösztönző és szórakoztató élmény is. Hadd mutassam be részletesen, miért érdemes beszerezni ezt a kiváló játékot!

Jellemzők és Előnyök:

 1. Lenyűgöző Oktató Élmény: Ez a játék oktató laptop optimális választás mindazoknak, akik szeretnék, hogy a gyerekek élvezettel és interaktív módon tanuljanak. A lenyomható billentyűzet és a kivehető egér segítségével alapvető matematikai és nyelvi készségeket sajátíthatnak el.
 2. Kreativitás Fejlesztése: Az állatmintás képekkel díszített laptop nemcsak szórakoztató, hanem a gyerekek kreativitását is segíti fejleszteni. Az élénk színek és játékos minták ösztönzik a kicsik fantáziáját.
 3. Hordozható és Könnyen Kezelhető: A laptop mindössze 3 db AA elemmel működik, így könnyedén hordozható és bárhová magukkal vihetik a gyerekek. A kompakt méretű és könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy akár az utazások során is kellemesen elfoglalhassák magukat vele.
 4. Multifunkcionális Szórakozás: A játék laptop nemcsak tanít, hanem világít és zenél is, így a gyerekek számára igazi multimédia élményt nyújt. A kreatív és interaktív játékok segítik a kicsiket szórakozás közben is fejleszteni.

Főbb Jellemzők:

 • Játék Oktató Laptop gyerekeknek
 • Lenyomható billentyűzetek
 • Kivehető egér
 • Állatmintás képek
 • Világít és zenél
 • 3 db AA elemmel működik (nem tartozék)
 • Mérete összecsukva: 4x19x15,5 cm
 • Mérete kinyitva: 22x19x19 cm
 • 3 éves kortól ajánlott

Ez a Játék Oktató Laptop nem csak egy játék, hanem egy oktatási eszköz, amely szórakozás közben segíti a gyerekeket fejlődni. Hozza be a tanulás örömét a mindennapokba, és nézze, hogyan nő ki gyermekéből egy kíváncsi és tudásra éhes kisdi! Szerezze be most, és nyissa meg a gyermek fejlődésének kapuját!

Illusztrációs videó:

További információk

Tömeg 0,344 kg