A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Kormányra szerelhető, vízálló kerékpár táska átlátszó telefon tokkal (BB-14206)

Kormányra szerelhető, vízálló kerékpár táska átlátszó telefon tokkal (BB-14206)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Praktikus, kompakt méretű táska kerékpár kormányhoz.

Készlet: Elfogyott SKU: 0899011

Leírás

Praktikus, kompakt méretű táska kerékpár kormányhoz. A kormányra szerelt kerékpártáska ideális megoldás olyan praktikus dolgok biztonságos szállítására, amelyekre soha nincs elég hely. Ezek a dolgok kéznél tarthatók és szükség esetén könnyen hozzáférhetők. Univerzális méretű, így biztosan megfelel az elvárásoknak. Az anyag, amelyből ez a kerékpártáska készült, nagyon tartós és ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Ebben a kerékpártáskában nem csak az eséstől van biztonságban a telefonod, de az eső elől is. A táskát a kormányra tudod felszerelni a tépőzár segítségével, így mindig kéznél lesz, illetve lehetővé teszi, hogy mindig lásd a telefonod kijelzőjét. A táska merevített falakkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy több minden is beleférjen a telefonodon kívül, anélkül, hogy bármi is összetörne.

A kerékpár tökéletes kiegészítője: vízálló, bőséges tárolóhely, dupla cipzár

Mostantól mindig kéznél tarthatja telefonját és egyéb fontos tárgyait, amelyeket biztonságosan tárolhat biciklizés közben.

Ez a védőtok kiváló kiegészítője minden kerékpárnak: teljes egészében ellenálló anyagokból készül, vízálló, kiváló helyet biztosít a mobiltelefon biztonságos tárolásához, és további helyet biztosít a többi holminak.

A mobiltelefon elhelyezésének helyén van egy érintőképernyő, amely lehetővé teszi a használatát esőben is, biztosítva a szükséges védelmet. A kényelmesebb használat érdekében elülső napellenzővel rendelkezik, amely hatékonyan elzárja a napsugarakat.

Alkalmas mobiltelefonokhoz, amelyek maximális képernyőmérete 6,5 hüvelyk.

Megfelelő tároló tépőzáras rögzítés a kormányon.

Tágas helye van egy táska formájában, amelyben különböző fontos tárgyakat tárolhat, például pénztárcát, kulcsokat, kesztyűt, szemüveget stb. A kedvezőtlen időjárási viszonyoknak ellenálló anyagból készül, és a vízálló dupla cipzárral ellátott lezárás biztosítja az objektumok védelmét az időjárástól függetlenül.

Nagyon könnyen felszerelhető a kerékpár kormányára a tépőzáras hevedereknek köszönhetően.

Leírás:

  • vízálló: igen
  • telefon hely: igen
  • telefonhasználati lehetőség: igen
  • a kormányhoz: igen
  • vízálló cipzár: igen
  • telefon maximális mérete: 6,5 hüvelyk
  • méretek: 14 x 19 x 9,5 cm
  • súlya: 0,13 kg

A csomag tartalma:

  • kerékpártáska

Videó egy hasonló termékről:

További információk

Tömeg 0,3 kg