Malatec fitness szobakerékpár (BB8999) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Malatec fitness szobakerékpár (BB8999) (BB)

Malatec fitness szobakerékpár (BB8999) (BB)

Nettó ár: 18.898 /db
Bruttó ár: 24.000 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER433
Bejelentkezés szükséges

Leírás

PULZUSMÉRŐ ÉRZÉKELŐK – az érzékelők a kerékpár fogantyúiban találhatóak. Edzés közben nagyon fontos a pulzusszám ellenőrzése. Az ideális érték 110 és 150 között van. Az edzést rövid távokkal kell kezdeni, fokozatosan növelve a távolságot és a sebességet. A maximális szívritmus elérését követően a szervezetben tejsav termelődik, mely izomfájdalmat és általános gyengeséget okozhat; a fedélzeti számítógép további paramétereket is jelez edzés közben, például: az edzés ideje, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma és a sebesség. A SCAN funkció segítségével bizonyos időközönként ellenőrizhetőek a paraméterek.

KÖNNYEN ÁLLÍTHATÓ ELLENÁLLÁS –  a kerékpár kormánya alatt karnyújtásnyira egy gomb található, mellyel az ellenállás beállítható. Edzés közben a súly a saját képességeknek megfelelően állítható. A kerékpár két irányban működik (előre és hátrafelé is tekerhető), működése halk, így nem zavarja a családtagok nyugalmát.

CSÚSZÁSMENTES PEDÁL – a kerékpár állítható stabilitással és lengéscsillapító fogantyúkkal valamint pedálokkal van ellátva, melyek csúszásmentes anyagból készültek. Ezen kívül az elülső és a hátsó keret csúszásmentes stabilizátorokkal van ellátva a nagyobb biztonság érdekében.

6 FOKOZATÚ ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSMAGASSÁG – edzés közben nagyon fontos az eszköz megfelelő beállítása. A magasság 6 fokozatban állítható be, melyek a következők: 75/72/69/66/63 / 60cm – könnyen a testmagasságnak megfelelően állítható. A kerékpárt felnőttek és gyermekek is használhatják.

A kerékpár széles és puha nyereggel van ellátva, mely fokozza a kényelmet edzés közben, így a sporttevékenység örömmel végezhető – ha a nyerget puhábbá szeretné tenni, tekintse meg termékkínálatunkat, melyben megtalálható egy gél borítás is, mellyel az edzés még kényelmesebbé tehető.

Az eszköz egy multifunkciós LCD fedélzeti számítógéppel és egy szívritmus monitorral is fel van szerelve, melyek segítenek a megfelelő edzés kiválasztásában. A fogantyúkat puha, csúszásmentes anyaggal vonták be, így fokozzák a kényelmet edzés közben. A kerékpár mérete problémamentes tárolást tesz lehetővé. a fehér és fekete színek kombinációjának köszönhetően pedig a kerékpár bármilyen helyiség berendezéséhez illeszkedik.
Életkortól és nemtől függetlenül – az Ön közérzete jobb lesz az edzésnek köszönhetően és törődik az egészségével is. Szeretne leadni pár kilót? Vagy szeretné, ha teste feszesebb lenne, vagy megfelelő lenne az erőnléte? A kerékpár minden esetben a segítségére lesz.

Főbb jellemzők:

 • Szín: szürke-fekete
 • Maximális terhelhetőség: 100kg
 • A kerékpár mérete (magasság / hosszúság/ szélesség): 100/60 / 40,5cm
 • Energiaellátás: 1 db AA elem (a csomag nem tartalmazza)
 • Súly: 9,7 kg
 • Súly a csomagolással együtt: 11,3kg

Funkciók:

 • Pulzusmérő
 • Időzítő
 • Távolság
 • Kalóriák száma
 • Sebesség
 • SCAN funkció (az összes paraméter megjelenítése)

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: