Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750) (BB)

Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750) (BB)

Nettó ár: 1.811 /db
Bruttó ár: 2.300 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER284
Bejelentkezés szükséges

Leírás

Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy kellemetlen érzés nélkül vehessen fel olyan ruhákat, blúzokat vagy kosztümöket, amelyek mélyen kivágottak vagy hátrész nélküliek, ráadásul a hagyományos melltartókkal nem összeillő ruhadarabok a kialakításuk miatt. Egy tekercsen 5 méter extrém erős, tartós ragasztószalag van, amely minden helyzetben remekül helytáll. A ragasztószalag ellenálló és légáteresztő anyagból, nejlonból és spandexből készült, mely nyújtható, rugalmas anyag. Akár 180%-kal hosszabbra is nyújtható az eredeti méreténél, így kevesebb ragasztószalag felhasználásával is nagy hatást érhet el! Nem gyűrődik a ruhák alatt, emellett vízálló, így sem az időjárás hatásaitól, sem az izzadás miatt nem kell aggódnia, sőt, akár fürdőruha alá is használhatja!

A ragasztószalagok ruha alatt teljesen láthatatlanok és nem kell attól sem tartania, hogy igazgatnia kelljen őket. A készlet tartalmaz továbbá olyan védőpárnákat, amelyek az irritációtól és a kidörzsölődéstől védik a mellbimbót és az azt körülvevő érzékeny bőrterületet.

Mindig tartott attól, hogy mély dekoltázsú vagy nyitott hátú ruhát vegyen fel a mellmérete miatt? Mostantól nem kell aggódnia emiatt sem, legyen akár kicsi, akár nagy a mellbősége! A szalag könnyedén kis mellbőséget varázsol, miközben a kebleket nagyobbnak láttatja. Így bármilyen ruhát felvehet kompromisszumok és korlátok nélkül!

Használata: maximum 20 cm-es darabok használata javasolt, melyeket száraz, tiszta, bőrápolók és különféle krémektől mentes bőrre kell helyezni, mivel ezek a szerek ronthatják a ragasztó hatását. A ragasztószalag használata előtt ne felejtse el a mellbimbókat védő tapaszokat felhelyezni!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: