Óriás méretű zenélő baba hercegnős ruhában – 72 cm (BBE)

Óriás méretű zenélő baba hercegnős ruhában – 72 cm (BBE)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Bontsa ki a varázslatot otthonában ezzel a mesés zenélő babahercegnővel!

Készlet: Elfogyott SKU: 2130

Leírás

Üdvözöljük a mesés világában, ahol álom és valóság találkozik! Bemutatjuk Önnek az óriás méretű zenélő baba hercegnős ruhában – egy varázslatos játszótárs, amely gyermeke számára felejthetetlen pillanatokat és számtalan szórakozási lehetőséget kínál. Lássuk, miért érdemes beszerezni ezt a csodálatos babát!

Termék Specifikációk és Előnyök:

  • Óriás Méret: A zenélő baba hihetetlenül nagy, 72 cm-es méretével. Ez a babahercegnő igazi mesés játék lesz a gyerekszobában, és gyermeke fantasztikus játékélményben részesülhet vele. Az óriás méret lehetővé teszi, hogy a gyermek valóban együtt játszhasson a babával, és interaktív kalandokba merülhessen.
  • Hercegnős Ruházat: A baba csodás hercegnős ruhában pompázik. A lenyűgöző, részletgazdag ruha a gyermekek képzeletét szárnyalásra készteti, és lehetővé teszi, hogy valósággal elmerüljenek a mesevilág varázsában.
  • Zenélő Funkció: Az óriás méretű babahercegnő zenélő funkcióval is rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot, és hallja a csodálatos dallamot, amely elvarázsolja a gyermekeket. A zenélő babahercegnő segít a kicsiknek kifejezni érzelmeiket és eljátszani a mesebeli történeteket.
  • Kiváló Minőség: A baba kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és biztonságot garantálnak. A részletek gondos kidolgozása és a precíz varrás garantálja, hogy ez a baba hosszú ideig kedves játékpartner lesz a gyermekeknek.
  • Ajándék Ötlet: Az óriás méretű zenélő baba hercegnős ruhában tökéletes ajándék minden kis hercegnőnek és hercegnek. Ez a baba nem csak egy játék, hanem egy különleges ajándék, amely örökre megőrzi az emlékezeteket.

Bontsa ki a varázslatot otthonában ezzel a mesés zenélő babahercegnővel!

Ezzel a bámulatos játékkal gyermeke elmerülhet a mesebeli hercegnők és hercegek világában, és számtalan kalandot élhet meg a babával. Vásárolja meg most, és hozza el a varázslatot otthonába!

További információk

Tömeg 0,3 kg