Ricky a sétáló, nyerítő, táncoló és zenélő robot ló – okos játék ló távirányítóval – fehér – 39 x 30 x 12 cm (BBLPJ)

Ricky a sétáló, nyerítő, táncoló és zenélő robot ló – okos játék ló távirányítóval – fehér – 39 x 30 x 12 cm (BBLPJ)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Emeld a játékot egy magasabb szintre ricky-vel, a lóval, akit mindig is szerettél volna!

Készlet: Elfogyott SKU: 2224

Leírás

Ricky: az interaktív robotló, akit mindig is akartál

Ricky, a robotló, nem csupán egy játék – ez egy interaktív és szórakoztató élmény, mely örömet és nevetést hoz otthonodba. Íme, miért érdemes ricky-t választanod a családodnak:

 1. Kiemelkedő távirányítós élmény:
 • Ricky nem egy átlagos ló; ez egy robotikus csoda, amely a te parancsaidra reagál egy felhasználóbarát távirányító segítségével. Te irányítod az élményt, programozhatsz különböző funkciókat, és minden interakciót egyedivé és izgalmassá tehetsz.
 1. Programozható szórakozás:
 • Habár ricky előre van programozva szórakoztató funkciókkal, mint az evés, táncolás vagy séta, az igazi varázslat az, hogy te magad is programozhatsz további akciókat. Személyre szabhatod ricky viselkedését az igényeid szerint, és egyedi robotikus társat hozhatsz létre.
 1. Interaktív funkciók:
 • A távirányító segítségével nemcsak a mozgásokat irányíthatod. Állítsd ricky hangerőjét, kezdeményezz hanginterakciókat, kérj egy dalt, vagy vesd bele magad egy vicces kérdés-felelet játékba. A lehetőségek végtelenek, így még szórakoztatóbb lesz a játék.
 1. Kompakt és stílusos design:
 • Ricky büszkélkedhet egy elegáns és kompakt dizájnnal, a méretei pedig ideálissá teszik bármely szoba díszeként való elhelyezésre. Stílusos megjelenése emelkedéssé varázsolja a környezetét, és a kezelhető méret lehetővé teszi egyszerű tárolását használaton kívül.
 1. Többnyelvű interakció:
 • Beszélj ricky-vel angolul, teremtve ezzel egy zökkenőmentes és élvezetes interakciót. Legyen szó kérdésekről, parancsokról vagy csak egy laza beszélgetésről, ricky bájos és személyiségteljes válasszal reagál.
 1. Tartós akkumulátor-élettartam:
 • Ricky-t egy 6v-os nimh 350mah újratölthető akkumulátor hajtja, biztosítva hosszú játékidőt egyetlen feltöltéssel. A távirányítóhoz 2 db 1,5v aaa elem szükséges (nem tartozék), ezáltal kényelmes és könnyen hozzáférhető.
 1. Gyors töltés:
 • Élvezd a minimális kihagyást ricky gyors, mindössze 3 órás töltési idejével. Ez azt jelenti, hogy több játékidő, kevesebb várakozás, és a szórakozás sosem kell hosszú szüneteket tartson.
 1. Biztonság első:
 • Habár ricky a szórakozásról szól, az biztonság mindenek felett áll. A robot nem ajánlott 3 év alatti gyermekeknek, ezzel biztosítva, hogy a játék összhangban legyen a korhoz megfelelő játékstandardokkal.

Összefoglalva, ricky több, mint egy egyszerű robotló – ez egy interaktív, programozható társ, amely szórakozást és izgalmat hoz a háztartásodba. Emeld a játékot egy magasabb szintre ricky-vel, a lóval, akit mindig is szerettél volna!

Videók a termékről:

További információk

Tömeg 0,3 kg