Tappancs alakú mini kézi ventilátor vidám színekben – játékos hűsítő készülék gyerekeknek (BBL)

Tappancs alakú mini kézi ventilátor vidám színekben – játékos hűsítő készülék gyerekeknek (BBL)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Engedd meg, hogy bemutassam neked a lenyűgöző tappancs alakú mini kézi ventilátort, amely egy praktikus és stílusos kiegészítő lehet a forró nyári napokra.

Készlet: Elfogyott SKU: 1658

Leírás

Engedd meg, hogy bemutassam neked a lenyűgöző tappancs alakú mini kézi ventilátort, amely egy praktikus és stílusos kiegészítő lehet a forró nyári napokra. Ez a kis eszköz garantáltan megkönnyíti az életedet és frissességet biztosít, bárhol is legyél. Engedd meg, hogy meggyőzzem, miért érdemes beszerezni ezt a csodálatos mini ventilátort.

Ez a tappancs alakú mini kézi ventilátor nem csak egy egyszerű szellőztető eszköz, hanem egyedi designnal rendelkezik, amely stílusosan kiegészíti megjelenésedet. A tappancs alakú forma kreativitást és játékosságot sugall, így ez a ventilátor különlegessé teszi a hőséggel való küzdelmet.

A ventilátor rendkívül könnyű és hordozható, így könnyedén magaddal viheted bárhová. Legyen szó utazásról, strandról vagy akár egy piknikről, ez a mini ventilátor mindig kéznél lesz, hogy frissességet nyújtson és megkönnyítse a forró napokat.

A termék jellemzői:

  • Kézi működtetés: A ventilátort egyszerűen és kényelmesen kézzel működtetheted. Nincs szükség hálózati csatlakozásra vagy elemekre.
  • Hordozható és kompakt: A mini mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd. A könnyű súlya miatt nem foglal sok helyet a táskádban vagy a zsebedben.
  • Szilárd és tartós kialakítás: A ventilátor masszív anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
  • Csendes működés: A ventilátor csendesen működik, így nem zavarja meg a körülötted lévő embereket vagy a pihenést.
  • Frissítő hatás: A ventilátor segít enyhíteni a forróságot és frissességet biztosítani a meleg nyári napokon. A kellemes szellő hatására könnyebben elviselheted a hőséget.
  • Divatos design: A Tappancs alakú forma és a választható színek lehetővé teszik, hogy stílusosan és egyedien használd ezt a ventilátort.

A termék színe aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre.

További információk

Tömeg 0,3 kg