Többszintes fa parkolóház autóknak és helikoptereknek (BB6526) (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Többszintes fa parkolóház autóknak és helikoptereknek (BB6526) (BB)

Többszintes fa parkolóház autóknak és helikoptereknek (BB6526) (BB)

Nettó ár: 12.000 /db
Bruttó ár: 15.240 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER151
Bejelentkezés szükséges

Leírás

A fa játékok nem csak szórakoztató időtöltést biztosítanak, de kimondottan biztonságosak és káros anyagoktól mentesek. Így teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Az autókkal, táblákkal és helikopterrel felszerelt parkolóház ideális a járművek iránt érdeklődő kicsiknek. A játék egy nagy, 3 szintes parkolóból áll beépített lifttel.

A készletben található egy helikopter leszállópályával, 2 autó, egy STOP tábla, gyalogosátkelőhely tábla, behajtani tilos tábla, és lámpák is. Minden elem szabadon mozgatható, és a gyermek saját elképzelései alapján helyezheti el őket. A lift egy fából készült gomb segítségével manuálisan mozgatható felfelé és lefelé, így szállíthatóak az autók a különböző szintekre. A parkoló a közúti közlekedés szabályainak megfelelően van jelölve. Megtalálhatóak benne a különböző sávok, a gyalogosátkelőhely, valamint a közlekedési táblák és a jelzőlámpák is, amelyek külön-külön is elrendezhetőek.

A játék elemeinek segítségével a gyermek megismerkedhet a közlekedési alapszabályokkal. Az autó kerekeinek kivételével a készlet minden eleme fából készült. Az elemek felszínén egy egészségre ártalmatlan lakkréteg található. A játék CE és EN 71 tanúsítványokkal rendelkezik.

A parkolóházat a mellékelt fémcsavarokkal lehet összeszerelni. A játék enyhén nedves ruhával könnyen tisztítható. Szerezze be még ma ezt a remek parkolóházat gyermekének!

Méretek:

  • Hosszúság: 48 cm
  • Szélesség: 36 cm
  • Magasság: 42 cm

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: