Univerzális műbőr, óra – ékszer- szemüveg tartó doboz rengeteg rekesszel (BB-8512)

Univerzális műbőr, óra – ékszer- szemüveg tartó doboz rengeteg rekesszel (BB-8512)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Amikor sietnénk valahová, akkor szinte biztos, hogy valamit nem találunk.

Készlet: Elfogyott SKU: 00672

Leírás

Amikor sietnénk valahová, akkor szinte biztos, hogy valamit nem találunk. Nyilván akkor veszik el az autó kulcs, akkor tűnik el a kedvenc nyakláncunk vagy akkor nincs meg a helye a legszebb karóránknak. Erre a mini káoszra nyújt megoldást, ez az univerzális műbőr borítású, stílusos dobozka, amely nem csak saját használatra kiváló, de ajándéknak is egyedülálló.

Ez a fekete műbőr borítású, ezüst csattal kulcsra zárható lapos dobozka, mindössze 8 centiméter magas, de 20,5 centi szélessége és 33,5 cm hosszúsága miatt, rengeteg apróságot tudunk benne biztonságosan és stílusosan tárolni. Még zárt állapotban is betekinthetünk a 15 cm x 28 cm átmérőjű átlátszó fedelén, hogy megcsodáljuk az ékszereket, órákat, szemüvegeket, kulcsokat vagy más értékes vagy érzékeny tárgyat, amelyet rá bízunk.

A stílus és elegancia találkozik ebben a tökéletes termékben, amely számos rekesszel és panellel várja, hogy rendszerezhesse kényes, kis méretű holminkat. Vásárold hát meg most akciós áron magadnak, vagy lepd meg vele egy szeretteidet!

Méretek:

  • Doboz mérete zárt állapotban: 33,5 cm x 20,5 cm x 8 cm
  • Doboz magassága nyitott állapotban: 25 cm
  • Üveg mérete: 28 cm x 15 cm
  • Rekesz méretei: 16 x 5,5 cm

További információk

Tömeg 0,3 kg