WHITE+ LCD Elektromos radiátor 2300W – fehér (BB-8963KF)

WHITE+ LCD Elektromos radiátor 2300W – fehér (BB-8963KF)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Az elektromos fűtőtest egy olyan eszköz, mely biztosítja a szoba megfelelő hőmérsékletét, így kellemessé teszi az ott eltöltött időt.

Készlet: Elfogyott SKU: 00688

Leírás

Az elektromos fűtőtest egy olyan eszköz, mely biztosítja a szoba megfelelő hőmérsékletét, így kellemessé teszi az ott eltöltött időt. A modern, design-orientált külső igazán különleges berendezési tárggyá teszi az eszközt. A fűtőtest működése igen halk, így akár a hálószobában vagy a gyermekszobában is elhelyezhető.

Főbb jellemzők:

NAGY TELJESÍTMÉNY 2300 W – GYORS FŰTÉS

A nagy teljesítményű alumínium fűtőbordák gyors fűtést garantálnak, mely lehetővé teszi a közvetlen környezet hatékony fűtését.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ – Az elektromos radiátor használata nagyon könnyű. A tápegység aktiválását követően használhatja az eszköz elülső oldalán található érintőképernyőt.

24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ – Ennek segítségével az egész napra beprogramozhatja a fűtési módot és a nap közbeni igényeinek megfelelően módosíthatja azt.

TERMOSZTÁT – A fűtőtest termosztáttal van felszerelve, mely lehetővé teszi egy bizonyos hőfok megtartását alacsony energiafogyasztás mellett.

3 TELJESÍTMÉNYSZINT/TURBÓ VENTILÁTOR – Az eszköz 3 teljesítményfokozattal rendelkezik 1000/1300/2300 W, így ön szükségleteinek megfelelően állíthatja azt be. Ezen kívül az eszköz turbó ventilátorral is fel van szerelve, mely biztosítja a gyors hőelosztást a szobában és hideg levegőt is biztosít.

KIJELZŐ – A ragyogó, nagy felbontású LCD kijelzőn világos és egyszerű módon látható az aktuális működési móddal kapcsolatos információ, mely jelentősen könnyebbé teszi az eszköz használatát.

TÚLHEVÜLÉS ELLENI VÉDELEM – Az eszköz túlhevülés elleni védelemmel van ellátva, ha a hőmérséklet túl magas, a fűtés automatikusan kikapcsol!

STABILITÁS – A stabil elhelyezés és kényelmes szállítás érdekében praktikus lábakkal illetve fogantyúkkal van felszerelve.

További információk

Tömeg 0,3 kg