X9 hordozható videojáték (BB)

A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

X9 hordozható videojáték (BB)

X9 hordozható videojáték (BB)

Nettó ár: 10.989 /db
Bruttó ár: 13.956 Ft /db

Out of stock
Készlet: Elfogyott Cikkszám: NETNAGYKER226
Bejelentkezés szükséges

Leírás

X9 Hordozható játékkonzol rengeteg játékkal, TV-kimenettel, fejhallgató-csatlakozóval, újratölthető akkumulátorral és külső hangszóróval!

Imádtad a régi idők hordozható játékkonzoljait? Most mutatunk neked egyet szuper széles képernyővel!

Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, akár a zsebedben is, vagy kis táskában. Izgalmas játékkal ütheted el az unalmas perceket, legyen szó egy fárasztó buszozásról, autóútról, rendelőben várakozásról, tökéletes kikapcsolódást jelent majd! Ahhoz képest, hogy ilyen kicsi, mindennel fel lett szerelve; TV-kimenettel, fejhallgató-csatlakozóval, újratölthető akkumulátorral és külső hangszóróval, kamerával. Emellett energiatakarékos is.

A készülék wi-fi-n keresztül csatlakoztatható az internetre! A készülék akkumulátoros, töltő jár a készülékhez, és egy fülhallgató is! A konzol analóg és lapos TV-re ráköthető, így óriási képernyőn is játszhatunk. A készülékkel nem csak játszhatunk hanem böngészhetünk, filmet nézhetünk, zenét hallgathatunk, képeket nézegethetünk, könyvet olvashatunk, és fotókat is készíthetünk. A termék magyar nyelvű menüvel is rendelkezik!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Hozzáadtad ezt a terméket a kosaradhoz: