A minimális vásárlási összeg: 30.000 Ft

Zselés kézmelegítő párna – szív alakú (BB-0905)

Zselés kézmelegítő párna – szív alakú (BB-0905)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Készlet: Elfogyott SKU: 873453241

Leírás

Kiváló újra felhasználható kézmelegítő. Elég a terméket középen meghajlítani, és azonnal beindul a terméket kitöltő anyagban a kristályosodási folyamat, aminek köszönhetően a párna elkezd hőt termelni.  A termék  biztonságos – nem tartalmaz káros vegyszereket.

A termék lassan, kb egy 1 óra alatt hűl ki. Amikor a szív már majdnem fehér tedd forró vízbe és hagyd benne néhány percig. Ne aggódj, ez nem fogja károsítani a terméket. Ezután hagyd teljesen kihűlni, majd ha újra használni szeretnéd nyomd meg a közepét újból.

Tökéletes snowboardosoknak, horgászoknak, vadászoknak, és bárki számára, a hűvös estékre. Nélkülözhetetlen segítség síelők, gyerekek és idősek számára. Motorozáshoz, lovagláshoz, téli sétákhoz és szabadtéri játékokhoz is tökéletes.

Nem csak a kezét tudja felmelegíteni – csak tegye a cipőjébe vagy a ruhája alá. Tökéletes azok számára, akiknek alacsony a vérkeringése, és emiatt folyton fázik a lábuk és a kezük.

Használat:

  1. Hajlítsa meg a melegítő párnát a szív közepén
  2. Néhány másodperc múlva az anyag kikristályosodik, körülbelül 50-60 C fokot ér el.
  3. Kihűlés után a fűtőberendezés újra aktiválásához főzzük ki forró vízben kb. 5-10 percig, hogy ismét zselés legyen és hagyjuk kihűlni, majd újra használhatjuk, a közepén meghajlítva.

A termék jellemzői:

  • piros szín
  • forma: szivecske
  • méretek: 8,5×10 cm
  • súlya: 70g

További információk

Tömeg 0,3 kg