Regisztráció

netnagyker

NetNagyker 

Online nagykereskedelmi piactér webshopoknak és kiskereskedőknek 

A NetNagyker egy nagykereskedelmi online áruház, ahol közel 1000 termékből állíthatja össze saját kínálatát. A villámgyors kiszállításnak köszönhetően néhány napon belül kiszolgálhatja vásárlóit, ha tőlünk rendel. Böngésszen felhozatalunkban!

 

Miért érdemes a NetNagykert választani? 

Kiváló ár-érték arány

Ön is remek árban szeretne minőségi termékeket kínálni vásárlóinak? Akkor válassza nagykereskedelmünket, ahol tartósan alacsony árakon tudja beszerezni az árucikkeket.

Hatalmas kínálat

Kerti termékek, gyerekjátékok, barkácseszközök és még sorolhatnánk. Több mint 15 nagy kategóriában válogathat árucikkeket. Felhozatalunkból akkor is fel tudja tölteni üzletének polcait, ha műszaki, hobbi, lakásdekor, egészség vagy akár konyhai berendezéseket kínál. Ha pedig szeretne egy átfogó, nagy webáruházat telis-tele hívogató termékekkel, akkor sokrétű kínálatunk rendelkezésére áll. 

Gyors házhoz szállítás

Az óriási felhozatal, a kiemelkedő minőség és a szuper árak mit sem érnek, ha a kiválasztott termékekre heteket kell várni. A NetNagykeren mindössze 2-3 munkanap a kézbesítési idő – még több ezer termék megrendelése esetén is!

NetNagyker nagykereskedelmi piactér kizárólag céges partnereknek

  • Webshopoknak, kiskereskedőknek, vállalati megrendelőknek
  • Minimum rendelési összeg nettó 30 ezer forint

Megrendelés előtt regisztráció szükséges felületünkre. Töltse ki űrlapunkat, és legyen Ön is kiskereskedelmi partnerünk! 1 munkanapon belül e-mailen vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.