Fából készült táblás ötödölő társasjáték 42 koronggal – készségfejlesztő, logikai társasjáték (BBJ)

Fából készült táblás ötödölő társasjáték 42 koronggal – készségfejlesztő, logikai társasjáték (BBJ)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Ismerd meg a gyerekek ékszerkészítő készletét, amelyben a kreativitás szabadon szárnyalhat!

Készlet: Elfogyott SKU: 1773

Leírás

Ismerd meg a gyerekek ékszerkészítő készletét, amelyben a kreativitás szabadon szárnyalhat! Ez a varázslatos készlet lehetővé teszi, hogy a gyermekek elkészítsék saját ékszereiket, és egyedi stílusukat fejezzék ki. A kis alkotók örömére különleges ékszerek születnek, amelyeket szívesen viselhetnek vagy akár ajándékozhatnak barátaiknak és családjuknak.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Kreativitás és kézügyesség fejlesztése: Az ékszerkészítő készlet segít a gyerekeknek fejleszteni a kézügyességüket és kreativitásukat. A különböző színű és formájú gyöngyök, medálok és kiegészítők lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek egyedi ékszereket alkossanak, amelyek kifejezik saját személyiségüket és stílusukat.
  • Szórakozás és időtöltés: Az ékszerkészítő folyamat szórakoztató és élménydús időtöltést kínál a gyerekeknek. Az alkotás öröme és a végeredmény büszkeséggel tölti el őket, miközben fejlődik a koncentrációjuk és kitartásuk.
  • Készlet tartalma: A gyerekek ékszerkészítő készlete számos különböző színű és formájú gyöngyöt, medált és kiegészítőt tartalmaz, valamint színes zsinórokat és csatokat a könnyű rögzítéshez. A készletben minden megtalálható, amire a gyerekeknek szükségük lehet az ékszerek elkészítéséhez.
  • Egyedi ajándék lehetőség: Az általuk készített ékszerek kiváló ajándékok lehetnek barátoknak vagy családtagoknak. Az egyedi és kézzel készített ékszerek személyes értéket képviselnek, és kedves emlék maradnak az ajándékozottak számára.
  • Biztonságos anyagok: Az ékszerkészítő készlet anyagai biztonságosak a gyermekek számára, és nem tartalmaznak káros anyagokat. A készletben található anyagok minőségi és tartósak, így hosszú ideig élvezhetik a kreatív alkotást.

Vásárold meg ezt a gyerekek ékszerkészítő készletét, és engedd, hogy a gyermekek kreativitása kibontakozzon! A kézzel készített ékszerek nem csak büszkeséggel töltik majd el a kicsiket, hanem fejlesztik kézügyességüket és örömet hoznak mindenkinek, aki viseli őket. Legyen szó szülinapról, karácsonyról vagy csak egy kis meglepetésről, ez a készlet minden alkalomra tökéletes választás!

További információk

Tömeg 0,3 kg