Karhosszabbító csipesz 90 cm hosszú nyéllel – praktikus eszköz szemétszedéshez, magas polcokhoz, nehezen elérhető helyekhez (BBL)

Karhosszabbító csipesz 90 cm hosszú nyéllel – praktikus eszköz szemétszedéshez, magas polcokhoz, nehezen elérhető helyekhez (BBL)

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Out of stock

Nettó ár: 0 /db
Bruttó ár: Ft /db

Ideális szemétszedéshez, illetve idős vagy mozgáskorlátozott személyek számára is.

Készlet: Elfogyott SKU: 1325

Leírás

Szemétszedő csipesz, kézhosszabbító, karhosszabbító leírása

Praktikus kiegészítő a hétköznapokra. Ideális szemétszedéshez, illetve idős vagy mozgáskorlátozott személyek számára is. Az idő előre haladtával egyre nehezebb felnyúlni a legfelső polcra? Az elejtett kulcsokért már csak fájdalmak közepette vagy képes lehajolni? Felejtsd el a szenvedést! Ennek a kézmeghosszabbítónak hála ezentúl nem lesz elérhetetlen pont otthonodban. Segítségével megkaparinthatsz mindent kényelmesen és egyszerűen akár a legfelső polcról is. Felejtsd el a nyújtózkodásokat! Felejtsd el a kisszékre való ráállást! A termék használatával nem csak a felső polcokon lévő tárgyakat érheted el könnyedén, hanem a lakásod minden szűk helyére is könnyen benyúlhatsz. Beesett a fülbevalód az ágy és a fal közé? Ezentúl nem akadály!
Hasznos tudnivalók:

A termék elképesztően könnyű és a fogása rendkívül kényelmes. A használata nem okoz izomlázat, de még megerőltetést sem. A legapróbbak dolgok sem fognak gondot jelenteni, hiszen a karhosszabbítón található egy kicsi horog is, amelyre egyszerűen beakaszthatod a felvenni kívánt tárgyat.

A termék jellemzői:

  • szín: fekete/ezüst/piros
  • anyaga: műanyag, fém
  • fogó átmérője: 3-8,5 cm
  • hossza: 90 cm
  • súlya: 205 g

További információk

Tömeg 0,3 kg